Relatiegeschenken

Een onvergetelijk relatiegeschenk: waarom bedrukte petten een uitstekende keuze zijn

In een wereld waar mode en branding hand in hand gaan, zijn opvallende petten een trend die niet over het hoofd gezien mag worden. Vroeger waren petten vaak eenvoudig en uniform, maar tegenwoordig zijn het echte fashion items die kleur en persoonlijkheid toevoegen aan elke outfit. Grote bedrijven, van retailgiganten tot supermarktketens, omarmen deze trend door hun eigen merchandise te ontwikkelen, inclusief op maat gemaakte petten.

Weg van de standaard relatiegeschenken

Bezoekers van beurzen en evenementen worden vaak overspoeld met standaard promotiematerialen zoals bedrukte pennen en stickers. Hoewel dit soort geschenken hun waarde hebben, bieden ze niet de originaliteit en duurzaamheid die een bedrukte pet wel heeft. Onderzoek wijst uit dat ongeveer 70% van de ontvangers de bedrijfsnaam onthoudt van de aanbieder van een uniek geschenk. Daarom zijn bedrukte petten een perfecte keuze.

Koppel een boodschap aan je geschenk

Het geven van een bedrukte pet is slechts de eerste stap. Een echte impact maak je door een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dit kan op de geschenkdoos of via een kaartje dat aan de pet is bevestigd. Als de petten individueel worden verzonden, overweeg dan een QR-code op het label of het doosje, dat linkt naar een specifieke webpagina of actie.

Creëer meer omzet

Voor bedrijven met een webshop kunnen bedrukte petten dienen als een stimulans om het gemiddelde bestelbedrag te verhogen. Bijvoorbeeld: “Ontvang nu een gratis bedrukte pet bij bestellingen vanaf ‘x’ euro.” Dit kan klanten motiveren om meer te besteden, terwijl ze een blijvend aandenken krijgen aan jouw merk.

Maak ambassadeurs van je personeel

Bedrukte petten zijn niet alleen geweldig voor klanten, maar ook voor werknemers. Het zijn perfecte geschenken voor nieuwe medewerkers, speciale gelegenheden, of als beloning voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Ze bieden een unieke manier voor werknemers om het merk te promoten, zelfs in hun vrije tijd.
Tot slot zijn bedrukte petten een uitstekende keuze voor een onvergetelijk relatiegeschenk. Ze bieden een unieke combinatie van mode, functionaliteit en branding. Door te kiezen voor petten bedrukken, kies je voor een relatiegeschenk dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook langdurig gewaardeerd wordt. Met de vele opties in textiel bedrukken, kun je gemakkelijk een pet, of ander kledingstuk, ontwerpen die perfect past bij jouw merk en boodschap.

Share this post