Extreem lichte en comfortabele werkschoenen

Sommige beroepen vragen om speciale werkschoenen die zich onderscheiden van de rest. Bijvoorbeeld een politieagent, beveiliger, zorgmedewerker of militair die zeer hoge eisen stelt aan het schoeisel wat hij of zij draagt. Zeer logisch ook, omdat er gedurende een lange tijd intensief gebruik wordt gemaakt van de schoenen.

Twee merken die voor deze doelgroep een duidelijke oplossing bieden, zijn Magnum en Skechers. Beiden merken produceren hoge kwaliteit, zeer lichtgewicht werkschoenen. Er zijn ook nog andere merken die voor de hierboven geschetste doelgroep uitkomst bieden, zoals het merk Meindl. Vooral veel politieagenten en militairen lopen in Meindl werkschoenen. Deze schoenen zijn een stuk zwaarder dan Magnum en Skechers, vooral omdat er meer beveiligingen op de schoenen zitten, zoals een zaagbeveiliging.

Magnum werkschoenen worden vooral gedragen door beveiligers, politieagenten, brandweerlieden en ambulancepersoneel. De eigenschappen die het meest worden gewaardeerd door de dragers, zijn lichtgewicht en comfortabel. Samen met het merk Skechers en Reebok behoren Magnum werkschoenen tot de lichtste werkschoenen ter wereld! Een ander groot voordeel van Magnum werkschoenen is dat de beschermneus van veel modellen gemaakt is van composiet in plaats van staal. Dit zorgt ervoor dat de drager zonder moeite door een metaaldetectiepoortje kan lopen zonder dat er alarmbellen afgaan. En een ander voordeel van een composiet veiligheidsneus is dat de gehele schoen lichter wordt.

Een ander merk dat lichtgewicht werkschoenen produceert voor met name zorgpersoneel, is het merk Skechers. Lichter dan Skechers werkschoenen is vrijwel onmogelijk. Het merk staat al zeer lang bekend om het feit dat de kwaliteit van de producten erg hoog ligt. Dus de schoenen gaan ook nog eens erg lang mee. De tijd van klassieke zorgklompen is voor de meeste beroepen in de zorg verleden tijd.

Bent u aan het twijfelen welke werkschoen het beste bij u past? Neem dan contact op met een specialist in de buurt. Het is vaak mogelijk om een werkschoen eerst even te passen in een fysieke winkel.

Share this post