Goedkoop wonen: zo vind jij meubel aanbiedingen

In dit blog op 24dagaanbieding.nl kijken we naar ‘goedkoop wonen’. We kijken maar de leukste, hipste en meest trendy meubels, maar dan tegen goede (dag) aanbiedingen. Je kunt namelijk handig profiteren van speciale kortingsdagen, slimme koopmomenten en door zelf de handen uit de mouwen te steken. Een overzicht van die mogelijkheden om met een klein budget een sfeervol en stijlvol interieur te creëeren vind je in dit artikel. Ben jij dus op zoek naar goedkope meubels of meubel aanbiedingen, lees dan snel verder.

Koop in de aanbieding: black friday & cyber monday

Er is één weekend in het jaar waarin alle winkels en webwinkels van Nederland hoge kortingen hebben. Meubel aanbiedingen zijn dan eigenlijk de standaard. Blijf lekker thuis en laat de meubels thuisbezorgen door een online woonwinkel of ga zelf op pad. Het weekend waar we het dan over hebben is het weekend van black friday & cyber monday. Dit weekend vol meubel aanbiedingen begint op vrijdag met black friday en eindigt op maandag met cyber monday. Waar de eerste vooral gericht is op fysieke woonwinkels richt cyber monday zich vooral op de online woonwinkels. Je begrijpt het: dit weekend staat garant voor goede aanbiedingen. Jij kunt daardoor goedkope meubels kopen met korting.

Oktober woonmaand: volop korting

De maand oktober staat in de meubelbranche bekend als de ‘Oktober woonmaand’. In deze maand bieden woonwinkels volop korting. Jij wilt immers jouw huis weer warm en sfeervol maken voor de winter. Het is slim om tijdens de oktober woonmaand te shoppen bij woonwinkels die ook meedoen aan deze actie om zo optimaal te profiteren van de meubel aanbiedingen van de woonwinkels. Ook zul je, wanneer je meer research doet, merken dat meer woonwinkels dezelfde merken verkopen. Onderling vergelijken loont dus ook om geld te besparen bij het kopen van meubels.

September: de maand voor tuinmeubelen

Je hebt bepaalde meubelstukken die je echt in een bepaalde periode van het jaar moet kopen. Tuinmeubelen zijn zo’n voorbeeld, want steeds minder mensen willen tuinmeubelen kopen. De overgebleven voorraden moeten terug het magazijn in, en daarom stunten veel tuinmeubelwinkels met hoge kortingen op de tuinmeubelen. En wanneer jij op zoek bent naar tuinmeubel aanbiedingen kun je naar natuurlijk goed van profiteren. Maak er een win-win van koop alvast tuinmeubelen voor het volgende jaar.

DIY project: meubels en accessoires maken

Kant-en-klare meubels, volledig gemonteerd, zijn natuurlijk het makkelijkste. Echter kun je door de handen uit de mouwen te steken met een klein budget toch mooie meubels maken. Denk bijvoorbeeld aan een tweedehands antieke of vintage kast van Marktplaats. Kies er een hippe trendkleur bij van bijvoorbeeld Flexa en maak van de oude kast weer een echte eye-catcher voor in de woonkamer. Naast dit voorbeeld van een DIY kast schilderen zijn er op internet tal van andere voorbeelden te vinden, beschreven in blogs en vlogs.

Tweedehands meubels (volop meubel aanbiedingen)

Het grootste gedeelte van Nederland koopt een tweedehands auto, maar tweedehands meubels zijn nog lang niet zo verweven met ons gedrag. Gek eigenlijk, want op tweedehands meubel websites als Marktplaats, maar ook via de Vinted-app, vind je tal van leuke meubels voor een lage prijs. Van een tweedehands eettafel tot eetkamerstoelen en een prachtige vintage kast. De enige manier om erachter te komen wat deze websites allemaal te bieden hebben is door er zelf in te duiken. Vind jouw favoriete meubel en onderhandel over een goede prijs voor jouw eigen tweedehands meubel aanbieding.

Vergelijk meubels via Homeblend

In de zoektocht naar goede aanbiedingen is het goed om ook te kijken naar de aanbiedingen van dat moment. Je hebt immers een beeld in je hoofd van tafel, stoel, kast of lamp die je in gedachten hebt. Op Homeblend kun je namelijk het aanbod van verschillende woonwinkels vergelijken. Met de handige filters kies je het gewenste meubelstuk, maar ook de kleur, stijl en het materiaal. Uiteindelijk blijft er een selectie meubel aanbiedingen over van verschillende woonwinkels. Kies een minimale en maximale prijs en klik vervolgens door naar de desbetreffende woonwinkel om de aankoop te doen. Op die manier profiteer je van het overzicht van de verschillende woonwinkels op één overzichtelijke plek.

Share this post