deurbel

Koop de Ring tijdens Black Friday

Voordat je de deur opendoet als iemand heeft aangebeld, is het toch stiekem wel even fijn om te kijken wie er voor de deur staat. Dan weet je namelijk ook voor wie je de deur opendoet. Normaal moet je dan even langs het gordijntje of door het raampje kijken, maar tegenwoordig is dit ook weer slim gemaakt. Net zoals slimme lichtsystemen en assistenten zoals Google Home, kun je voortaan ook via een apparaatje zien wie er voor de deur staat. Dat is handig, want dat kun je dus gewoon via een app inzien en dan weet je meteen wie er aanbelt.

Deze producten worden verkocht onder de naam Ring. Hoe handig ze ook zijn, ze kosten natuurlijk ook geld. Een beetje korting kan nooit kwaad en dus hebben wij een geweldige tip voor je. Black Friday zit er namelijk aan te komen en zal dit jaar zijn op 26 november. Black Friday keert elk jaar terug en is in Europa gekomen vanuit Amerika, waar het ontstaan. Hier is Black Friday de vrijdag na Thanksgiving, dat op de vierde donderdag in november valt. Op deze dag krijg je veel korting op producten die populair zijn en daarom is het ook een van de drukste winkeldagen van het jaar.

Voordelen van een Ring Black Friday deal

Een Ring kopen is niet alleen voordelig omdat je dan kunt zien wie er aan je deur staat, maar ook omdat het product tijdens Black Friday een stuk goedkoper is. Ring staat er namelijk om bekend om mee te doen aan Black Friday acties en dan zijn producten veel korting te geven. Niet alleen fijn voor je eigen veiligheid, maar ook fijn voor je portemonnee dus. Misschien kun je dan met het geld waar je eerst een basisversie mee kocht, nu een luxe versie mee kopen. Of je stopt het overige geld gewoon in je spaarpot.

Black Friday is net voor de feestdagen beginnen en dat is de perfecte tijd om een Ring te kopen. Niet alleen wordt het steeds vroeger donker, maar het is ook een leuk en uniek cadeau om te geven tijdens de feestdagen. Je kunt het bijvoorbeeld aan jezelf of je partner geven om je huis veiliger te maken, maar je kunt het ook aan vrienden of familie geven die nog zoiets zochten. Tijdens Black Friday koop je dit cadeau dan op tijd en nog voor een goedkopere prijs ook.

Hoe werkt de Ring?

De Ring is nog niet voor iedereen bekend en daarom zullen we hier kort de werking ervan uitleggen. De Ring is een slim deurbelsysteem met camera die ervoor zorgt dat je diegene kan zien die net heeft aangebeld. De Ring sluit je aan op je wifinetwerk en dan kun je via een app op je telefoon of tablet de camera zien. Je krijgt een bericht wanneer iemand aanbelt of wanneer iemand voor je deur beweegt. Ook als je niet thuis bent, kun je dus zien wie er aanbelt.

Goede voorbereiding is het halve werk

Als je een Ring wilt kopen tijdens Black Friday hebben we een paar tips hoe je je op de beste Ring Black Friday deal goed kunt voorbereiden:

–   Ga op onderzoek uit naar de verschillende soorten ringen. Er zijn meerdere soorten en de ene zal beter bij jou en je huis passen dan de andere. Op Black Friday is het druk, dus altijd handig als vooronderzoek dan al gedaan is.

–   Bedenk waar je de Ring gaat kopen: online of in de winkel. Check dan ook goed de openingstijden en begintijden van de Black Friday acties. In sommige webshops begint dit al om 12 uur in de nacht en sommige winkels gaan ook eerder open of later dicht. Nogmaals, vooronderzoek doen is erg handig.

Verschillende soorten Ring

Er zijn verschillende soorten en verschillende generaties van de Ring. De ene is beter dan de andere en er zitten ook een paar verschillen in. Hieronder zetten we de soorten op een rijtje:

–    Met of zonder abonnement: je kunt kiezen voor een abonnement bij Ring. Dan betaal je maandelijks een paar euro en kun je van alles gebruik maken. Je kunt ook kiezen om gewoon te betalen en dan kun je alsnog de camera en app blijven gebruiken

–    Kies voor een ingebouwde batterij of juist voor een bedrade camera. Er zijn verschillende oplaadopties voor de Ring. Sommige laad je op met een wisselbare batterij en sommige met een draad die aan de stroom moet worden gekoppeld.

Er zijn ook verschillende versies van de Ring. Hier zitten kleine verschillen tussen, zoals de hierboven genoemde verschillen. Hierom is vooronderzoek zo belangrijk. Dan weet je precies wat je moet hebben op Black Friday en scoor je de beste Ring Black Friday deal. De verschillende versies Rings zijn:

–   Ring Doorbell 2

–   Ring Doorbell 3

–   Ring Doorbell 3 Plus

–   Ring Pro

–   Ring Doorview Cam

Share this post