Populaire zuinige printers van Nashua

Nashua Corporation, gevestigd in Nashua, New Hampshire, is een bedrijf dat zich van origine richt op de ontwikkeling en productie van exceptionele “imaging” producten. Het bedrijf staat bekend om haar hoogwaardige producten, sterke onderzoeks capaciteiten en uitgebreide technische ondersteuning naar haar klanten. Het bedrijf heeft een breed scala van afdruk media in haar assortiment voor bijvoorbeeld wide format printers, kassasystemen en labelprinters.

Wide format printing supplies

Dietzgen is een dochteronderneming van Nashua Corporation. Zij levert diverse producten die u kunt gebruiken in combinatie met uw eigen grootformaat afdruksysteem en inkt om met het grootste kleurenspectrum de beste kleurkwaliteit, duurzaamheid, droogtijd en afwerkopties te verkrijgen. Dietzgen levert in haar Magellan lijn onder meer fotopapier, doeken, coated papier (water resistant), vinyl, banners en canvas doeken. Al deze producten zijn ontwikkeld om scherpe afdrukken met heldere kleuren te kunnen maken, met een hoge duurzaamheid en bescherming tegen beschadigingen zoals krassen. Deze producten zijn compatibel met een groot aantal grootformaat afdruksystemen van diverse merken, waaronder HP, Epson, Xerox, Ricoh, Canon en Mimaki.

Label, print & transactie supplies

Nashua is de wereldleider op het gebied van label printing supplies. Het bedrijf levert de papierrollen en labels voor een breed scala aan printers op dat gebied. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kassabonnen en andere stickers en labels die gebruikt worden in supermarkten, etiketten voor diverse producten, entertainment tickets zoals bijvoorbeeld bioscoopkaartjes en farmaceutische labels. Deze stickers en labels zijn compatibel met diverse printermerken en systemen, zoals bijvoorbeeld IBM, Epson, Panasonic en Seiko printers.

IBM Point of Sale

IBM is de grootste leverancier van Point of Sale (retail) kassasystemen, kiosk- en selfservice kassasystemen. Nashua heeft een compleet aanbod van printing supplies voor deze transactie printers van IBM. Daarnaast biedt Nashua hoog kwaliteit papier voor de fax systemen van IBM. De samenwerking tussen deze twee marktleiders op dit gebied garandeert duurzame complete oplossingen van hoge kwaliteit van print-toners.

Smartlabels

Specifiek voor fabrieken en warehouses heeft Nashua een breed aanbod van printing supplies voor het afdrukken van barcodelabels (smartlabels), De Nashua smartlabels zijn compatibel met de meeste grote RFID labelprinter-encoders en de meeste labelprinter merken en modellen, waaronder die van Printronix, Zebra, Paxar, SATO en Datamax. Daarnaast biedt Nashua een aantal oplossing voor item-level-tagging in het kader van track-en-trace (het “nummeren” per item om deze gemakkelijk te kunnen volgen; ook wel traceability genoemd).

Coated products Nashua is daarnaast wereldmarktleider op het gebied van coated products. Met deze materialen kan een grote diversiteit aan producten worden gemaakt. Denk hierbij aan stickers voor voedingsmiddelen, prijskaartjes en track-en-trace stickers, maar bijvoorbeeld ook aan toegangs- en identificatie pasjes en bagagelabels voor op vliegvelden. De coated products van Nashua zijn onder te verdelen in direct thermal producten, heat seal producten en dry gum producten. Naast duurzame kwaliteitsproducten biedt Nashua een uitgebreid pakket van onderhoud- en reparatie services. Via een online softwarepakket kan de gebruiker dit gemakkelijk bijhouden.

Share this post