Verschillende lengtes herensokken

Herensokken zijn er in verschillende stijlen en lengtes. De herenmode is net zo ingewikkeld en essentieel als damesmode. Net als vrouwen besteden ook mannen tijd aan het zoeken naar de beste sokken. De essentiële factor waarmee je rekening moet houden bij het kopen van sokken, is hun lengte. Er zijn sokken die door hun lengte te warm en oncomfortabel aanvoelen. Er zijn ook sokken die door de premium kwaliteit en de perfecte maat de beste prijs van het jaar kunnen winnen. Wist je dat er ook verschillende soorten sokken lengtes zijn die je kunt overwegen? Als je wilt weten wat dit zijn, blijf dan lezen tot het einde.

Lengte sokken die je moet weten

De eerste lengte van de sok wordt de sok-inlegzool genoemd. Dit is technisch gezien geen sok, maar een binnenzool achtige sok die mannen doorgaans in de zomer gebruiken. Daarna zijn er no-show sokken. Dit is het type sok dat verborgen kan worden. Dit is waarom het een laag profiel of loafer sokken wordt genoemd. Dit is perfect te combineren met broeken met manchetten en lage schoenen. De volgende zijn sokken waarbij de laag is uitgesneden. Het is veel groter dan de no-show sokken. Dit type sokken eindigt meestal bij je enkel bot. Je kunt het combineren met korte broeken, broeken met manchetten en sportschoenen. Deze sokken kun je absoluut voor sportdoeleinden gebruiken. De volgende op de lijst zijn de enkelsokken. Dit kunnen de beste sokken zijn voor atletische doeleinden. De beste match van deze sok zijn een trainingsbroek of jogger. Je kunt ze ook dragen met je sneakers en wandelschoenen. De volgende is de crew sokken. Dit is het meest voorkomende type sokken dat mannen dragen. Het kan je enkel bedekken tot aan het einde of de onderkant van je kuiten. Deze is er ook in verschillende soorten materialen. Je kunt deze sok dus in elk seizoen dragen. Je hoeft alleen nog maar het perfecte materiaal te vinden. Lopers en wandelaars gebruiken meestal crew-sokken vanwege hun bescherming en absorptievermogen.

Wat is de beste keuze?

De beste keuze hangt af van je voorkeur en stijl. Er bestaat niet zoiets als perfecte sokken voor iedereen. Je moet ook de juiste kiezen die het beste bij je doel of activiteiten past. Je kunt bijvoorbeeld geen no-show sok gebruiken tijdens het wandelen omdat deze niet zoveel bescherming biedt. Dan kan je net zo goed langere kiezen.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *