Wat mag er zeker niet ontbreken in jouw handtas?

Hoe je het ook draait of keert, een groot deel van de vrouwelijke populatie kan moeilijk weerstaan aan een mooie handtas. Het aanbod heeft dan ook voor ieder wat wils. Als je nu houdt van een grote shopper of liever van een elegante clutch, de mogelijkheden zijn bijna oneindig.

De meesten onder ons hebben ook een al dan niet bescheiden collectie aan handtassen. Dit maakt dat er regelmatig gewisseld kan worden, afhankelijk van de outfit of gelegenheid. De moeilijkheid hierbij is dat ook de inhoud dan regelmatig van tas dient te veranderen. En laat daar nu net het addertje onder het gras zitten. Onbedoeld verzamelen we steeds meer zaken in onze handtas, waardoor we soms door de bomen het bos niet meer zien. Laten we eens even samen kijken wat de onmisbare essentials zijn en wat er bijgevolg dus zeker niet mag ontbreken in jouw handtas.

1) Een mooie portemonnee.

Waarom zou je gaan voor een trendy handtas en weinig aandacht besteden aan je portemonnee? Je haalt hem vaak genoeg te voorschijn aan de kassa dat je hier best wel wat aandacht aan mag besteden. Als je echt op details gericht bent, kan je zelfs gaan in een bijpassend exemplaar bij jouw tas. Tegenwoordig heeft bijna elke designer wel meerdere modellen die bij de handtas passen.

2) Lekkere parfum

Ben je gehaast op pad gegaan maar wil je een goede indruk maken op een afspraak? Niets zo handig als lekkere parfum die je steeds op zak hebt. Een vleugje van jouw ideale geur zorgt niet enkel voor een fijne sfeer, maar krikt ook jouw zelfvertrouwen instant omhoog. Die deal komt alvast in orde!

3) Goede lippenstift

Doorheen de dag kan je make-up wat vervagen. Je bent niet altijd in de mogelijkheid om deze helemaal op te frissen. En daar heb je jouw noodoplossing! Een goede lippenstift die je in 1-2-3 kan aanbrengen en die jouw look onmiddellijk weer naar een hoger niveau tilt.

4) Eerste hulp bij ongemakjes

We hebben het hier niet over een standaard EHBO-kit, maar over kleine hulpmiddeltjes die altijd goed van pas kunnen komen. Een pleister tegen blaren, een paracetamolletje, een veiligheidsspeld,…

5) Leesvoer

Ben je te vroeg op een afspraak, of heb je ergens een momentje voor een aperitiefje in de zon, dan is het altijd aangenaam om je tijd te kunnen doorbrengen met aangenaam leesvoer. Misschien ga jij voor die bloedstollende thriller, of toch eerder voor een ontspannend tijdschrift?

6) Een gezonde snack

Als er iets is wat het humeur negatief kan beïnvloeden, dan is het wel honger. Voorkom dit door steeds een gezonde snack in je handtas te steken. Hou er wel rekening mee dat het niets is wat na enkele dagen een eigen leven gaat leiden, maar kies voor een veilige optie zoals een bakje noten.

Wat mist er nog in jouw handtas?

Share this post