Wat zijn sim only aanbiedingen en waar zijn ze te vinden?

Er wordt vaker en vaker gezocht naar sim only aanbiedingen. Dit is een populaire zoekterm en providers komen dan ook steeds vaker met aanbiedingen voor sim only abonnementen. Toch is het nog niet altijd even duidelijk wat sim only aanbiedingen nou precies zijn en waar je dergelijke aanbiedingen dan kunt vinden. Daarom lees je in dit artikel meer over sim only aanbiedingen en krijg je ook te zien hoe je eenvoudig de beste aanbiedingen kunt vinden.

Wat zijn sim only aanbiedingen?

Eigenlijk zegt de naam het al zelf: sim only aanbiedingen zijn tijdelijke deals op sim only abonnementen. Je kunt dus voor een bepaalde periode gebruik maken van een aanbieding. Hiermee kom je bijvoorbeeld goedkoper uit of krijg je gratis extra data. 

Wat voor sim only aanbiedingen zijn er?

De meest voorkomende sim only aanbiedingen zijn:

  • Korting op maandtarief
  • Grotere bundels
  • Sim only abonnementen zonder aansluitkosten

Korting op maandtarief

Sim only aanbiedingen waarbij je korting krijgt zijn populair, omdat ze niet heel vaak voorkomen (in verhouding met andere aanbiedingen). Je betaalt door de korting dus een lager maandtarief. Let hierbij goed op de duur van de korting, want het is mogelijk dat de korting tijdelijk is. Een voorbeeld hiervan is dat je 6 maanden korting krijgt en daarna weer het reguliere maandtarief betaalt. Je komt hiermee alsnog wel goedkoper uit, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Grotere bundels 

Naast kortingen zijn grotere bundels ook interessante sim only deals. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Dubbele Data aanbiedingen of gratis extra data en/of belminuten. Dit maakt abonnementen voordeliger. Hoewel de abonnementen niet goedkoper worden, krijg je namelijk wel meer (een grotere bundel met meer data en/of belminuten) voor je geld. 

Sim only abonnementen zonder aansluitkosten

Verder zijn er ook sim only aanbiedingen waarbij je geen aansluitkosten voor het afsluiten van een abonnement hoeft te betalen. Dit zijn vaker voorkomende aanbiedingen en niet zo heel spannend. Toch is het wel mooi meegenomen als je geen aansluitkosten voor je abonnement hoeft te betalen. Dat scheelt je toch 15 tot 20 euro.

Waar kan ik sim only aanbiedingen vinden?

Zelf zoeken naar aanbiedingen is tijdrovend en lastig. Bovendien kun je niet altijd de beste actie voor jou vinden. Een beter idee is om op Sim Only Check sim only aanbiedingen te 

bekijken. Daarop staan de beste sim only aanbiedingen. Bovendien wordt de pagina elke maand ververst, zodat er altijd actuele aanbiedingen te vinden zijn. 

Share this post